Ons team

 

Zorg in Residentie Koningshof staat dag en nacht garant voor professionele verantwoorde medische verzorging. Onze  basis filosofie: "Benader een ieder zoals jezelf benaderd wil worden", staat bij al onze verpleegkundige en zorgkundige hoog in het vaandel. En komt tot uitdrukking in de liefdevolle ondersteuning en aandacht voor al onze Residenten. 

Het team is op de hoogte van de laatste medische nieuwigheden en bezitten de nodige kwalificaties om met individuele aandacht, u de medische verzorging te kunnen geven die u verdient.

Indien gewenst ondersteunen zij u bij het wassen en aankleden en begeleiden zij u naar het restaurant voor uw ontbijt. Omdat wij menen dat ieder persoon uniek is en daarom zorg op maat behoeft, worden de ochtend rituelen in alle rust uitgevoerd.

Het ontbijt loopt immers van 7:30 uur tot 9:30 uur en u kiest zelf wanneer u naar het restaurant gaat. Tijdens het ontbijt dragen zij zorg voor uw medicatie en eventuele andere zorgen. Na het ontbijt, wordt dagelijks uw medisch persoonsgebonden dossier bijgewerkt en is er tijd voor intensievere medische verzorging. 

Wilt u een welnessbad of gaat u graag naar de infrarood cabine, ook dan staat het verpleegteam voor u klaar.

Indien gewenst, ondersteunen zij u bij het klaarmaken voor de nacht. U kunt dan met een gerust hart gaan slapen terwijl zij een oogje in het zeil houden.

De verpleging houdt verder de contacten met arts, specialisten en de andere para-medici goed bij, zodat zij te allen tijde op de hoogte zijn van uw progressie.

Uw veiligheid en gemoedsrust staan voorop, wij beschikken over het modernste oproepsysteem dat u 24/24 uur bijstand biedt. De reactie op de oproep is effectief en efficiënt door permanentie van ons verpleegkundig team.