Onze kamers

 

Eigen huis en haard achterlaten is altijd een moeilijke en soms ook een emotionele beslissing. Dit besef leeft in onze Residentie en onze basis filosofie luidt dan ook:

 

Benader een ieder zoals jezelf benaderd wil worden." 

 

Deze filosofie vullen wij onder andere in door nieuwe bewoners te helpen of te ondersteunen om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met maar 35 kamers, doen wij iedere dag opnieuw ons uiterste best om u te omringen met de hoogst mogelijke kwaliteit. Zowel in zorg en aandacht als ook in materiaal. Daartoe staat een professioneel team altijd voor u ter beschikking klaar.

Alle kamers hebben een terras en zijn altijd uitgerust met alle comfort die u nodig heeft, onder ander met een ruime badkamer met alle benodigdheden voor uw dagelijkse zorgbehoefte. 

Elke kamer is voorzien van een flat-screen televisie, internet, wireless network, telefoon (belkosten worden apart doorberekend).

Om uw kamer een eigen toets te geven en het huiselijk gevoel te verhogen, kunt u gerust klein meubilair meebrengen en naar eigen believen plaatsen. Indien u wenst helpen wij u daarbij.

De huishoudelijke dienst komt iedere dag bij u langs, om uw kamer en het sanitair te onderhouden. Beddengoed en bedlinnen wordt door ons afgehaald en verschoond. De kamer wordt verlucht en het bed wordt opgemaakt. Wekelijks krijgt uw kamer een uitgebreide poetsbeurt.

Uw kamer is altijd voorzien van flessen vers water en elke ochtend wordt de krant bezorgd of deze ligt voor u klaar bij het ontbijt in het restaurant.

Verder is de Residentie zodanig ingericht dat er allemaal kleine gezellige ruimtes zijn, waar u op uw gemak een boek kan lezen, koffie kunt drinken of ontspannen met familie, vrienden of medebewoners in een huiselijke sfeer.

In onsWoonZorgCentrum bestaat de dienstverlening uit zowel huishoudelijke zorg als specifieke verpleegkundige zorg. De verblijfskosten worden conform de bepalingen van de wetgeving, in een vaste dagprijs berekend , Deze dagprijs is eveneens inclusief:

  • kamer, ontbijt, lunch, diner
  • gebruik van sauna, infrarood cabine, fitness apparaten, welnessbad
  • Televisie, internet, wireless network, telefoon (excl. belkosten)
  • plat en bruis water, thee en koffie
  • materiaal ter verzorging voor de hygiëne 
  • ..... en dergelijke

De dagprijs voor een 1 persoonskamer van circa 29m2 incl. terras is vanaf 86,10 EUR

De dagprijs voor een 2 persoonskamer van circa 42m2 incl. terras is vanaf 71,35 EUR per persoon.