Restaurant

Heerlijk eten is de basis van een goed leven. Ons restaurant voorziet steeds in de beste bereidingen. De schemerlampen en gedekte tafels zorgen voor een aangename ambiance. U bepaald zelf of u een tafeltje voor uzelf kiest of het gezelschap op zoekt. U bent daar geheel vrij in.

In de ochtend wordt u aan tafel bediend. De ontbijt trolley komt bij u langs en heeft iedere dag een breed assortiment waaruit u vrij kunt kiezen en biedt een ruime verscheidenheid aan van vers fruit, charcuterie en hartig of zoet beleg.

Bij de lunch worden onze gerechten afzonderlijk aangeboden en afgeruimd. De geur van verse soep en hoofdschotel doet de smaak papillen in de vroege namiddag al stimuleren. En een klein pittig dessert, dat zeer geliefd is bij de bewoners tezamen met een kopje koffie of thee is een mooie afsluiter van het diner. De verse producten worden iedere dag aan geleverd door onze huis traiteur. Hiermee halen wij het 'op restaurant' gaan, binnen in de Residentie.

Familie en vrienden van de bewoners zijn altijd van harte uitgenodigd om met u de maaltijd te gebruiken. Wij zorgen dat er dan een extra tafel wordt gedekt waaraan u gezamenlijk kunt dineren.

Ook voor de avond wordt u aan tafel bedient, er is altijd keuze tussen een broodmaaltijd, ovenschotel, koude schotel, pannenkoeken, e.d.. 

En tussendoor zijn er altijd kleine snacks.