Traiteur

Met chef-kok Bart heeft de Residentie geboft. Elke dag worden er topkwaliteit maaltijden geserveerd. Deze warme maaltijden worden iedere dag bereidt met verse producten uit de keuken van Salsifie te 's-Gravenwezel. Bart brengt iedere dag verse soep, waar onze bewoners van smullen.

De hoofdgerechten worden in lijn met de wensen van de bewoners opgesteld en een jarige heeft altijd een beslissende stem voor het menu van zijn/haar verjaardag.

De desserts worden nooit overgeslagen en zijn steeds weer opnieuw een visueel smakelijke afsluiter van de maaltijd.

Familie en vrienden van bewoners zijn altijd van harte uitgenodigd om mee te tafelen om zo het dagelijks restaurant gevoel, zelf mee te ervaren.

 

 

 

 

Menu Januari 2021

 

1 Jan

Bisque van Kreeft – Gebakken Zalmfilet, beurre blanc van bier, gestoofde prei en puree

2 Jan

Tomatenroomsoep - Gehaktbrood met ajuinsaus en andijviepuree

3 Jan

Groene groentesoep - varkenshaasje met peperroomsaus, wortel en erwtjes en gekookte aardappel

4 Jan

Toscaanse groentensoep – Gebakken kipfilet met champignonroomsaus, groene boontjes en gratin

5 Jan

Broccolisoep met kruidenkaas – Tongrolletjes met fijne groentjes in witte wijnsaus, gestoofde prei en puree

6 Jan

Tomaat-seldersoep– Varkensgebraad met tripelsausje, spruitjes, spek en gekookte aardappel

7 Jan

Champignonroomsoep – Belgisch rundsstoofvlees met bruin bier, gebakken witloof en geroosterde aardappeltjes

8 Jan

Kippenbouillonsoep – Gebakken Zalmfilet met Graanmosterdsaus, broccoliroosjes en spinaziepuree

9 Jan

Groene groentensoep – Parelhoenfilet met dragonsausje, snijboontjes en gratin dauphinoise

10 Jan

Tomaat-paprikasoep – Stoofpotje van kip met oude geuze, seizoensgroentjes en krieltjes

11Jan

Pompoencrémesoep – Gebakken boerenbraadworst met erwtjes- en wortelpuree met gebakken ui

12 Jan

Bloemkoolsoep – Gebakken scampi met kokos-currysaus, wokgroenten en basmattirijst

13 Jan

Tomaat-paprikasoep – Witloofrolletje in de oven met kaassaus en natuurpuree

14 Jan

Erwtensoep met spek en croutons – Spaghetti Bolognaise met geraspte kaas

15 Jan

Tomaat-courgettesoep – Vispannetje op Oostendse wijze met broccoli en preipuree

16 Jan

Bouillabaisesoep – Gebakken hamburger “ Stroganoff” met Provençaalse groenten, feta en patatas bravas

17 Jan

Kervelroomsoep – Boueff Bourguignon met zilveruitjes, wintergroentjes en peterselieaardappeltjes

18 Jan

Aardappel-preisoep met reepjes ham – Gebakken kippenbil met champignons, gestoofde wortel en gratin

19 Jan

Minestronesoep met balletjes – Vis van de dag met kreeftensaus, geroosterde knolselderblokjes en erwtjesstoemp met spek

20 Jan

Wortel-pastinaaksoep – Wildstoverij met veenbessen, spek, wintergroentjes en krieltjes

21 Jan

Pompoen-paprikasoep met zure room – Gehaktballen in tomatensaus met selder en gekookte aardappel

22 Jan

Courgettesoep met kruidenkaas – Gebakken scampi met Pernodsausje, gestoofde venkel en broccolipuree

23 Jan

Tomatenroomsoep met balletjes – Speenvarkenfilet met blackwellsaus, wintergroentjes en gratin

24 Jan

Groene groentesoep – Gebakken kipfilet met champignonsaus, erwtjes en gekookte aardappeltjes

25 Jan

Witloofsoep met dille – Gebakken chipolatta met rode kool, appeltjes en gebakken aardappeltjes

26 Jan

Erwtensoep met rookworst en croutons – Zeebaarsfilet met beurre blanc van witbier, kappertjes en petrerseliestoemp

27 Jan

Kippenbouillonsoep – Hongaarse goulash met wortel en erwtjes en rijst

28 Jan

Groene groentesoep – Gebakken kippenbout met natuurjus, appelmoes en gebakken aardappeltjes

29 Jan

Ajuinsoep met geraspte kaas – gegratineerd schelvishaasje met Dijonaisesaus, gestoofde prei en andijviepuree

30 Jan

Bouillabaisesoep – Ardeens gehaktbrood met jagersaus, bloemkool in béchamelsaus en gekookte aardappeltjes

31 Jan

Tomaat-courgettesoep – kippenbrochette met provençaalse saus, knolselderblokjes en gratin