Traiteur

Met chef-kok Bart heeft de Residentie geboft. Elke dag worden er topkwaliteit maaltijden geserveerd. Deze warme maaltijden worden iedere dag bereidt met verse producten uit de keuken van Salsifie te 's-Gravenwezel. Bart brengt iedere dag verse soep, waar onze bewoners van smullen.

De hoofdgerechten worden in lijn met de wensen van de bewoners opgesteld en een jarige heeft altijd een beslissende stem voor het menu van zijn/haar verjaardag.

De desserts worden nooit overgeslagen en zijn steeds weer opnieuw een visueel smakelijke afsluiter van de maaltijd.

Familie en vrienden van bewoners zijn altijd van harte uitgenodigd om mee te tafelen om zo het dagelijks restaurant gevoel, zelf mee te ervaren.

 

​Menu van feb/ mrt 2019: 



Maandag 11 februari
Witloofroomsoep
Coq au vin met spek, champignon, ui en knolselderstoemp
Gepocheerde peer met thijmroom
 
Dinsdag 12 februari
Juliennesoep
Hoevekip met knolselder, paddestoelen en rösti
Bosbessenyoghurt
 
Woensdag 13 februari
Groentesoep
Grietfilet met venkel, saffraansaus en aardappelduchesse
Trio van chocolade
 
Donderdag 14 februari
Ajuinsoep
Goulash met rijst
Kokosmousse met ananas
 
Vrijdag 15 februari
Erwtensoep
Rundsburger met broccoli en Italiaanse aardappelen
Hazelnootmousse
 
Zaterdag 16 februari
Preisoep met kokos en citroengras
Kruidengebraad met groene groentjes en krieltjes
Panna cotta van lavendel en framboos
 
Zondag 17 februari
Bloemkoolroomsoep
Heekfilet met spitskool en aardappelduchesse
Bavarois van spekulaas
 
 
Maandag 18 februari
Tomatensoep met balletjes
Skreifilet met wittewijnsaus, salade en frieten
Pralinétaartje
 
Dinsdag 19 februari
 
 
 
 
Woensdag 20 februari
Savooiroomsoep
Vispannetje met aardappelduchesse
Mokasuprême
 
Donderdag 21 februari
Seldersoep
Spaghetti bolognaise
Crème caramel
 
Vrijdag 22 februari
Kippensoep
Rib-roast met witte kool en Italiaanse aardappelen
Witte rijstpap met ananas
 
Zaterdag 23 februari
Groentesoep met stukjes
Tomaat farcie met rijst
Crémeux van melkchocolade met gemarineerde banaan
 
Zondag 24 februari
Aspergeroomsoep
Gebakken zalm met boontjes, rode biet en aardappelduchesse
Bavarois van nougat en abrikoos
 
 
Maandag 25 februari
Rode linzensoep
Parelhoenfilet met rode kool en krieltjes
Clafoutis van kersen
 
Dinsdag 26 februari
Knolseldersoep
Witloof met ham, kaas en puree
Mascarponemousse met spekulaas
 
Woensdag 27 februari
Broccolisoep
Kabeljauw met spinazie en krieltjes
Fantasie van chocolade
 
Donderdag 28 februari
Bouillon met groentenbrunoise en tuinkruiden
Kipfilet met champignonroomsaus, salade en kroketten
Dame blanche
 
Vrijdag 1 maart
Gevogeltevelouté met curry
Kalfsfricassée met tomaat, komkommer en gebakken aardappelschijfjes
Tiramisu
 
Zaterdag 2 maart
Gele paprikasoep
Cordon bleu met erwtjes en krieltjes
Slagroomsoesjes met chocoladesaus
 
Zondag 3 maart
Preisoep
Coquilles met knolselder en aardappelduchesse
Bavarois van passievrucht