Traiteur

Met chef-kok Bart heeft de Residentie geboft. Elke dag worden er topkwaliteit maaltijden geserveerd. Deze warme maaltijden worden iedere dag bereidt met verse producten uit de keuken van Salsifie te 's-Gravenwezel. Bart brengt iedere dag verse soep, waar onze bewoners van smullen.

De hoofdgerechten worden in lijn met de wensen van de bewoners opgesteld en een jarige heeft altijd een beslissende stem voor het menu van zijn/haar verjaardag.

De desserts worden nooit overgeslagen en zijn steeds weer opnieuw een visueel smakelijke afsluiter van de maaltijd.

Familie en vrienden van bewoners zijn altijd van harte uitgenodigd om mee te tafelen om zo het dagelijks restaurant gevoel, zelf mee te ervaren.

 

 

Menu Oktober 2020

 

Do

1 Okt 

Tomatenroomsoep – Gebakken Kipfilet met appelmoes en puree Dessert: chocolademousse

 

Vrij

2 Okt 

Bloemkoolsoep – Mosselen natuur met mosselsausje en brood

 

Zat

3 Okt 

Courgettesoep met kruidenkaas – Speenvarken met blackwellsaus, pompoenblokjes en gratin

 

Zon

4 Okt 

Kippenbouillonsoep – Stoofpotje van kip, met oude geuze, spek en krieltjes

 

Ma

5 Okt 

Tomatensoep – Rosbief met peperroomsaus, frisse salade en frietjes  Dessert: soesjes met choc. saus

 

Di

6 Okt 

Wortel-pompoensoep – Gebakken scampi, Pernodsausje, venkel en puree

 

Woe

7 Okt 

Aardappel-preisoep – Chipolatta met witte kool in Béchamelsaus en gekookte aardappel

 

Do

8 Okt

Champignonroomsoep – Witloof in de oven met kaassaus en pommes duchessepuree

 

Vrij

9 Okt 

Minestronesoep met balletjes – Vis van de dag met beurre-blanc, tomaatjes en spinaziepuree

 

Zat

10 Okt 

Witloof-Dillesoep – Varkenshaasje met champignonroomsaus, worteltjes en gratin

 

Zon

11 Okt 

Groene groentesoep – gebakken kipfilet met dragonsaus, groene boontjes en puree

 

Ma

12 Okt 

Pompoen–paprikasoep – Boerenbraadworst met rode kool, appel en gekookte aardappel

 

Di

13 Okt 

Groene groentensoep – Pasta met gebakken zalmfilet, champignons, groene groenten en kruidenkaas

 

Woe

14 Okt 

Tomaat–paprikasoep - Mediteraans gehaktbrood met Provençaalse groenten en rijst

 

Do

15 Okt 

Bloemkool–currysoep – Gebakken kippenbout met rozemarijnsaus, wortel en erwtjes en gratin

 

Vrij

16 Okt 

Broccolisoep – Vispannetje op Oostendse wijze met groene boontjesi en puree

 

Zat

17 Okt

Peterseliesoep -  Parelhoen supreme met Herfstgroentjes en romige krieltjes met peterselie en spek

 

Zon

18 Okt

Groentebouillonsoep – Varkensgebraad met jagersaus, wortel en erwtjes en gratin

 

Ma

19 Okt 

Tomaat-courgettesoep – Gebakken hamburger met ajuinsaus, knolselderblokjes en andijviestoemp

 

Di

20 Okt 

Kervelsoep met balletjes – Vis van de dag met Dijonaisesaus, gestoofde groenten en peterselieaard.

 

Woe

21 Okt

Pompoen-wortelsoep – Belgisch Stoofvlees met fris slaatje en gebakken aardappeltjes

 

Do

22 Okt

Bloemkool-broccolisoep – Gentse waterzooi met kip, seizoensgroentjes en wortelpuree

 

Vrij

23 Okt

Tomatenroomsoep – Gebakken scampi met wokgroentjes, curry-kokossausje en rijst

 

Zat

24 Okt

Bouillabaisesoep – Gehaktballen met warme krieken en gekookte aardappel

 

Zon

25 Okt

Pompoencrémesoep – Vol-au-vent met koekje, slaatje en krieltjes

 

Ma

26 Okt

Brunoise groentesoep – Gebakken kipfilet met dragonsausje, wortel, broccoli en gratin

 

Di

27 Okt

Hongaarse Linzensoep – Kabeljauwfilet met kreeftensaus, groene groentjes en puree

 

Woe

28 Okt

Ajuinsoep met geraspte kaas – Gehaktschotel “Parmentier” met puree en bloemkool

 

Do

29 Okt

Vergeten groentensoep – Varkensgebraad met tripelsausje, pompoen/knolselderblokjes, gekookte aardappel

 

Vrij

30 Okt

Kippenroomsoep met balletjes – Vlaswijtingfilet met beurre blanc van wit bier en stoemp van boerenkool, mosterd en spek