Traiteur

Met chef-kok Bart heeft de Residentie geboft. Elke dag worden er topkwaliteit maaltijden geserveerd. Deze warme maaltijden worden iedere dag bereidt met verse producten uit de keuken van Salsifie te 's-Gravenwezel. Bart brengt iedere dag verse soep, waar onze bewoners van smullen.

De hoofdgerechten worden in lijn met de wensen van de bewoners opgesteld en een jarige heeft altijd een beslissende stem voor het menu van zijn/haar verjaardag.

De desserts worden nooit overgeslagen en zijn steeds weer opnieuw een visueel smakelijke afsluiter van de maaltijd.

Familie en vrienden van bewoners zijn altijd van harte uitgenodigd om mee te tafelen om zo het dagelijks restaurant gevoel, zelf mee te ervaren.



Menu  augustus 2019:

Donderdag 01 augustus

Courgettesoep

Kalfsfricassée met erwtjes en gebakken aardappelschijfjes
Panna cotta van lavendel met framboos
ravioli

 

Vrijdag 02 augustus 2019

Kippensoep
Koude schotel met beenham en aardappelsalade
Gele rijstpap
brood

 

Zaterdag 03 augustus 2019

Rode linzensoep
Varkenshaasje met snijboontjes en krieltjes
Mascarponemousse met spekulaas
Noordzee salade

 

Zondag 04 augustus 2019

Broccolisoep
rundsburgen met ratatoille gekookte aardappelen
Bavarois van passievrucht
brood 

 
Maandag 05 augustus 2019
Juliennesoep
Rib-roast met knolselder, paddenstoelen en rösti
vanille pudding
Préparé
 
 
Dinsdag 06 augustus 2019
Tomatensoep met balletjes
Sint-Jakobsvruchten met preipuree
Dame blanche
brood
 
 
Woensdag 07 augustus 2019
Spinaziesoep
Pladijs met prei, sojascheuten en aardappelduchesse
Forêt Noire
1/2 perzik
 
 
Donderdag 08 augustus 2019
Groentesoep met stukjes
Tomaat met grijze garnalen, kropsla en frieten,
Slagroomtaartje met aardbeien
brood
 
 
Vrijdag 09 augustus 2019
Preisoep met kokos en citroengras
Stoofvlees met witloofsalade en gebakken aardappelschijfjes
Clafoutis van kersen
brood
 
 
Zaterdag 10 augustus 2019
Gele paprikasoep
Hoevekip met gemengde groentjes en Italiaanse aardappelen
Tiramisu
ravioli
 
 
Zondag 11 augustus 2019
Champignonroomsoep
Grietfilet met venkel, saffraansaus en aardappelduchesse
Bavarois van passievrucht
brood
smiley