Traiteur

Met chef-kok Bart heeft de Residentie geboft. Elke dag worden er topkwaliteit maaltijden geserveerd. Deze warme maaltijden worden iedere dag bereidt met verse producten uit de keuken van Salsifie te 's-Gravenwezel. Bart brengt iedere dag verse soep, waar onze bewoners van smullen.

De hoofdgerechten worden in lijn met de wensen van de bewoners opgesteld en een jarige heeft altijd een beslissende stem voor het menu van zijn/haar verjaardag.

De desserts worden nooit overgeslagen en zijn steeds weer opnieuw een visueel smakelijke afsluiter van de maaltijd.

Familie en vrienden van bewoners zijn altijd van harte uitgenodigd om mee te tafelen om zo het dagelijks restaurant gevoel, zelf mee te ervaren.



Menu  Juni 2019:

Zaterdag 1 juni
Pompoensoep
Varkenshaasje met snijboontjes en rösti
Chocolade mousse
 
Zondag 2 juni
Spinaziesoep
Gebakken zalm met boontjes, rode biet en aardappelduchesse

Bavarois van peer en karamel

 

Maandag 3 juni

Bloemkoolroomsoep

Gehaktbroodje met appelcompote en gekookte aardappelen

Rode vruchtenyogurt

 

Dindsdag 4 juni
Venkelsoep
Hoevekip met broccoli en krieltjes
Sabayon Glaçee
 
Woensdag 5 juni
Aspergesroomsoep
pladijs met prei, soyascheuten en aardappelduchesse
Foret Noire
 
Donderdag 6 juni
Julliennesoep
Tomaat met grijze garnalen, kropsla en frieten
Kokosmousse met ananas
 
Vrijdag 7 juni

Gevogelteveloute met curry

Goulash met rijst

Dame blanche

 

Zaterdag 8 juni

Witloofroomsoep

Asperges op vlaamse wijze met krieltjes

Frambozen met citroenmousse
 
Zondag 9 juni 
Tomatensoep met balletjes
Scampi met verse pasta en zachte currysaus
Bavarois van speculaas
 
Maandag 10 juni
Groentesoep met stukjes
spaghetti bolognaise
Créme caramel
 
Dinsdag 11 juni
Bouillon met groentenbrunoise en tuinkruiden
Kruidengebraad met groen groentjes en italiaanse aardappelen
Panna cotta van lavendel met framboos
 
Woensdag 12 juni
Verjaardagsmenu
 
Donderdag 13 juni
Seldersoep
Vispannetje met puree
Javannais
 
Vrijdag 14 juni
Rode linzensoep
Rosbief met peperroomsaus en kroketten
Aardbeien "Romanoff"
 
Zaterdag 15 juni
Kippensoep
Rundsburger met ratatouille en italiaanse aardappelen
Tiramisu
 
Zondag 16 juni 
Preisoep
Kabbeljauw met spinazie en aardappelduchesse
Bavarois van framboos
 
Maandag 17 juni
Groentesoep
Frikandellenkoek met krieken en brood
Vanillepudding met boudoir
 
Dinsdag 18 juni
Knolseldersoep
Koude schotel met beenham en aardappelsalade

Mascarponemousse met spekulaas

 
Woensdag 19 juni 
Broccolisoep
Grietfilet met venkel, saffraansaus en aardappelduchesse
Trio van chocolade
 
Donderdag, 20 juni
Gele paprikasoep
Kalfsfricasee met erwtjes en gebakken aardappelschijfjes
Slagroomsoesjes met chocoladesaus

 

Vrijdag 21 juni

Wortelsoep
Chipolatta met bloemkool en italiaanse aardappelen
Appelstrudel
 
Zaterdag 22 juni
Kervelsoep
Kipfilet met boontjes, rijst en currysaus
Witte chocolade mousse
 
Zondag 23 juni 
Bouillon met groentenbrunoise en tuinkruiden
Coquilles met knolselder en aardappelduchesse
Bavarois van nougat en abrikoos
 
Maandag 24 juni
Tomatensoepgroentesoep
Asperges op "Vlaamse wijze" met krieltjes
Clafoutis kersen
 
Dindsdag 25 juni
Zoete aardappelsoep
Witloof met ham, kaas en puree
Chocolade pudding
 
Woensdag 26 juni
Champignonroomsoep
Koolvis met spitskool, graanmosterd en aardappelduchesse
Fantasie van Chocola
 
Donderdag 27 juni
Preisoep met kokos en citroengras
Salade met gerookte zalm en cocktailsaus
Slagroomtaartje met aardbeien
 
Vrijdag 28 juni
Tomatensoep met balletjes
Stoofvlees met witloofsalade en gebakken aardappelschijfjes
Gele rijstpap
 
Zaterdag 29 juni
Pompoensoep
Varkenshaasje met snijboontjes met rosti
Chocolade mousse
 
Zondag 30 juni
Spinaziesoep
Gebakken zalm met boontjes, rode biet en aardappelduchesse
Bavarois van passievrucht