Traiteur

Met chef-kok Bart heeft de Residentie geboft. Elke dag worden er topkwaliteit maaltijden geserveerd. Deze warme maaltijden worden iedere dag bereidt met verse producten uit de keuken van Salsifie te 's-Gravenwezel. Bart brengt iedere dag verse soep, waar onze bewoners van smullen.

De hoofdgerechten worden in lijn met de wensen van de bewoners opgesteld en een jarige heeft altijd een beslissende stem voor het menu van zijn/haar verjaardag.

De desserts worden nooit overgeslagen en zijn steeds weer opnieuw een visueel smakelijke afsluiter van de maaltijd.

Familie en vrienden van bewoners zijn altijd van harte uitgenodigd om mee te tafelen om zo het dagelijks restaurant gevoel, zelf mee te ervaren.


MENU APRIL/ MEI 2019:


Maandag 1 april
Tomatengroentesoep
Kipburger met gemengde groentjes en Provençaalse aardappelen
Appelstrüdel
 
Dinsdag 2 april
Kervelsoep
Varkenshaasje met snijboontjes en rösti
Maçedoine van ananas met muntsiroop
 
Woensdag 3 april
Zoete aardappelsoep
Doradefilet met nasigoreng en currysaus
Trio van chocolade
 
Donderdag 4 april
Pompoensoep
Tomaat met grijze garnalen, kropsla en frieten
Aardbeien met citroenmousse
 
Vrijdag 5 april
Courgettesoep
Stoofvlees met witloofsalade en gebakken aardappelschijfjes
Chocolade mousse
 
Zaterdag 6 april
Spinaziesoep
Kipschnitzel met worteltjes en Italiaanse aardappelen
Gele rijstpap
 
Zondag 7 april
Tomatensoep met balletjes
Gebakken zalm met boontjes, rode biet en aardappelduchesse
Bavarois van nougat en abrikoos
 

Maandag 8 april
Wortelsoep
Gehaktbroodje met appelcompôte en gekookte aardappelen
Sabayon glaçée
 
Dinsdag 9 april
Bloemkoolroomsoep
Hoevekip met knolselder, champignon en rösti
Bosbessenyoghurt
 
Woensdag 10 april
Slasoep
Pladijs met prei, sojascheuten en aardappelduchesse
Misérable
 
Donderdag 11 april
Gevogeltevelouté met curry
Koude schotel met gerookte zalm, cocktailsaus en aardappelsalade
Kokosmousse met ananas
 
Vrijdag 12 april
Aspergeroomsoep
Asperges op Vlaamse wijze of tomaat garnaal met kropsla en frieten
Dame blanche
 
Zaterdag 13 april
Juliennesoep
Goulash met rijst
Pralinétaartje
 
Zondag 14 april
Witloofroomsoep
Scampi met verse pasta en zachte currysaus
Bavarois van passievrucht
 
 
Maandag 15 april
Groentesoep met stukjes
Frikadellenkoek met krieken en brood
Créme caramel
 
Dinsdag 16 april
Tomatensoep met balletjes
Kruidengebraad met groene groentjes een krieltjes
Panna cotta van lavendel met framboos
 
Woensdag 17 april
Seldersoep
Vispannetje met aardappelduchesse
Fantasie van chocolade
 
Donderdag 18 april
Kippensoep
Spaghetti bolognaise
Tiramisu
 
Vrijdag 19 april
Champignonroomsoep
Rosbief met peperroomsaus en kroketten
Witte rijstpap met ananas
 
Zaterdag 20 april
Rode linzensoep
Rundsburger met broccoli en Italiaanse aardappelen
Crémeux van melkchocolade met gemarineerde banaan
 
Zondag 21 april
Preisoep
Kabeljauw met spinazie en aardappelduchesse
Bavarois van framboos
 
 
Maandag 22 april
Groentesoep
Parelhoenfilet met bloemkool en krieltjes
Clafoutis van kersen
 
Dinsdag 23 april
Knolseldersoep
Witloof met ham, kaas en puree
Mascarponemousse met spekulaas
 
Woensdag 24 april
Gele paprikasoep
Grietfilet met venkel, saffraansaus en aardappelduchesse
Javannais
 
Donderdag 25 april
Verjaardags menu
 
 
 
Vrijdag 26 april
Broccolisoep
Kipfilet met boontjes, rijst en currysaus
Slagroomsoesjes met chocoladesaus
 
Zaterdag 27 april
Kervelsoep
Cordon bleu met wortel en krieltjes
Witte chocolade mousse
 
Zondag 28 april
Bouillon met groentenbrunoise en tuinkruiden
Coquilles met knolselder en aardappelduchesse
Bavarois van peer en karamel
 
 
Maandag 29 april
Courgettesoep
Kipburger met gemengde groentjes en Provençaalse aardappelen
Frambozen met citroenmousse
 
Dinsdag 30 april
Pompoensoep
Ribroast met knolselder en krieltjes
Appelstrüdel
 
Woensdag 1 mei
Tomatensoep met balletjes
Koolvis met witloof, graanmosterd en aardappelduchesse
Forêt Noire
 
Donderdag 2 mei
Preisoep met kokos en citroengras
Tomaat met grijze garnalen, kropsla en frieten
Slagroomtaartje met aardbeien
 
Vrijdag 3 mei
Tomatengroentesoep
Stoofvlees met witloofsalade en gebakken aardappelschijfjes
Gele rijstpap
 
Zaterdag 4 mei
Zoete aardappelsoep
Varkenshaasje met snijboontjes en rösti
Chocolade mousse
 
Zondag 5 mei
Spinaziesoep
Gebakken zalm met boontjes, rode biet en aardappelduchesse
Bavarois van spekulaas